2022 Kış Triko Koleksiyonu
2022 Kış Triko Koleksiyonu
31 Ekim 2022

2022 Kış Triko Koleksiyonu

1992 yılında kurulan Kazee İstanbul’dan dünyanın çeşitli ülkelerine toptan kadın giyim ürünleri satışı yapıyor. Kadın triko imalatı sürecinin tamamı firmaya bağlı Reel Tekstil bünyesinde gerçekleşiyor. Bu süreçte Türkiye'de oldukça nadir bulunan son teknoloji ekipmanlar ve makine parkuru kullanılıyor. Ham madde olarak yalnızca iplik kullanan firma; tasarım, işlemebaskıkesim ve dikim dahil tüm işlemeleri kendi profesyonel ekibiyle yapıyor.

2022 Kış Sezonu Bayan Triko Koleksiyonu

Kazee 2022 kış sezonu bayan trikolarında taşlı, nakışlı ve baskılı modeller bulunuyor. Nakışlı modellerde kullanılan çiçek motifleri retro stili yansıtıyor. Baskılı modellerde sportif tarz öne çıkarken taşlı trikolarda feminen tasarımlar dikkat çekiyor.

Çok renkli bayan triko modellerinin dışında tek renkli kabartma desenli ve düz trikolar da yeni sezon Kazee ürünleri arasında yer alıyor. Farklı zevklere hitap eden yeni sezon 2022 kış koleksiyonunda farklı boy, yaka ve kol kesimleri kullanılıyor. Standart, geniş, asimetrik kesimler; tuniksüveterbasic, kapşonlu ve cepli; yarasa ve balon kollu modeller bulunuyor. Ayrıca tasarımla bütünlük oluşturan farklı yaka kesimleri de bayan triko çeşitleri içinde görülüyor. Balıkçıbisiklet, geniş balıkçı ve dik yaka kesimleri Kazee’ nin 2022 kış sezonu triko koleksiyonu içerisinde yer alıyor.

Dünyaya Açılan Yerli Kazee Kalitesi

Toptan bayan triko üretiminin her aşamasında büyük bir özen gösteren Kazee 2022 kış sezonunda ağırlıklı olarak angora look polyamid ve viskon içerikli kumaşlar kullanıyor. Güncel moda trendlerini takip eden firma, Fransa ve İtalya'daki desen ofislerinden aldığı tasarımlardan yararlanıyor. Kumaşından desenine trikonun her detayını kendi tezgahında işliyor ve dünyaya satıyor.

Kazee 2022 kış triko koleksiyonu ile siz de mağazanızda son moda tasarımlara yer verebilirsiniz. Dahası toptan kadın giyim ürünlerinin satışını yapan Kazee markanıza özel etiketli üretim de yapıyor. Bu avantajı kullanarak Kazee kalitesiyle kendi markanızı birleştirebilir ve müşterilerinizin memnuniyetini artırabilirsiniz.

Ürünlerimizi internet sitemizden inceleyebilirsiniz: https://www.kazeeofficial.com/

Ürünlerimiz hakkında bilgi almak için ekibimizle görüşebilirsiniz: https://www.kazeeofficial.com/ekibimiz

Toptan Mağaza Adresimiz: https://www.kazeeofficial.com/magazalarimiz

Sosyal Medya Hesaplarımız: https://link.kazeeofficial.com/

Fabrikamız: https ://www.kazeeofficial.com/fabrika

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.